تمام مطالب

اطلاعیه شماره ۶ ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه‌الزهرا(س)؛

اطلاعیه مهم درباره «امتحانات پایان نیمسال»

اطلاعیه مهم  درباره امتحانات اطلاعیه مهم ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «امتحانات پایان نیمسال» اعلام شد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی به‌مناسبت روز جهانی قدس:۱۷ / اردیبهشت / ۱۴۰۰

مبارزه مشروع با رژیم غاصب را ادامه دهید که ناچار به قبول همه‌پرسی شود

مقام معظم رهبري - روز قدس 1400 جوان فلسطینی که روزی با سنگ از خود دفاع می‌کرد امروز با موشک نقطه‌زن پاسخ می‌دهد تلاش مذبوحانه عادی‌سازی به جایی نمی‌رسد و زوال رژیم غاصب بی‌وقفه خواهد بود

السلام عليك يا اميرالمومنين عليه السلام

شهادت مولاي متقيان اميرالمومنين علي بن ابي طالب عليه السلام بر تمامي دوستداران عدالت تسليت باد

شهادت امام علي ع السَّلامُ عَلَى أَبِی الْأَئِمَّةِ وَ خَلِیلِ النُّبُوَّةِ وَ الْمَخْصُوصِ بِالْأُخُوَّةِ السَّلامُ عَلَى یَعْسُوبِ الْإِیمَانِ وَ مِیزَانِ الْأَعْمَالِ وَ سَیْفِ ذِی الْجَلالِ السَّلامُ عَلَى صَالِحِ الْمُؤْمِنِینَ وَ وَارِثِ عِلْمِ النَّبِیِّینَ الْحَاکِمِ فِی یَوْمِ الدِّینِ..

رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی زنده و تلویزیونی:

نیروی قدس بزرگ‌ترین عامل مؤثر جلوگیری از دیپلماسی انفعالی در غرب آسیا است

مقام معظم رهبري -12 ارديبهشت 1400 افراد در عرصه انتخابات وعده‌های فریبنده و بدون اطلاع از امکانات کشور ندهند. در همه جای دنیا وزارت امور خارجه مجری سیاست‌ها است نه تعیین‌کننده آنها.

تبیین «روش‌های تربیت اخلاقی و توحیدی» در دروس اخلاق نیمسال دوم

درس اخلاق آفلاین - ویژه مدارس و مراکز تحصیلی جامعةالزهرا سلام الله علیها - نیمسال دوم 1400 - 1399

درس اخلاق خانم حسینی از برگزاری درس اخلاق عمومی ویژه طلاب حضوری وغیرحضوری در نیمسال دوم تحصیلی به صورت آفلاین خبر داد و گفت: در این جلسات، استاد موسوی نسب به تبیین موضوع «روش‌های تربیت اخلاقی و توحیدی» می‌پردازد.