تمام مطالب

برگزیده ای از نکات مهم در دیدار رهبر انقلاب با مدّاحان اهل بیت علیهم السلام

رهبر یک نکته‌ای که میخواستم بگویم و حالا یادم آمد، مسئله‌ی آمیختن مدّاحی با سرود است که اخیراً این کار باب شده و کار خیلی خوبی است.

میلاد پرخیر و برکت سرور زنان عالم مبارکباد

إنّا أعطیناکّ الکّوثر

میلاد حضرت زهرا س جامعه ما نیاز دارد تا از مکتب فاطمه زهرا سلام الله علیها تعلیم بگیرد مقام معظم رهبری 18/06/1380

پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به مناسبت روز زن

تجلیل مدیر جامعةالزهرا سلام الله علیها از کارمندان خانم و همسران آن ها سرکار خانم برقعی در پیامی، ولادت باسعادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها و ولادت حضرت امام خمینی قدّس‌الله‌سره را به جامعه بانوان مسلمان به ویژه اساتید، طلاب و کارکنان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تبریک گفت.

بيانات رهبر فرزانه انقلاب در ديدار مردم قم به مناسبت سالگرد قيام 19 دي

19  دي چرا میگوییم نوزدهم دی قم یک حادثه‌ی تحوّل‌آفرینِ تاریخی است؟ چون شروع و سرآغاز یک جهاد بزرگ است. از اینجا یک جهاد بزرگی در سراسر کشور آغاز شد که هدف این جهاد هم این بود که ایران عزیز را از هاضمه‌ی غرب بیرون بکشد؛ ایران را که زیر دست و پای فرهنگ مُعوج و غلط غربی و زیر تسلّط سیاسی و نظامی غربی له شده بود، بیرون بکشد، مستقلّش کند، هویّت تاریخی ایران را احیا کند.

اجتماع پرشور مردم قم به ویژه بانوان و خانواده جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از مقام عظمای ولایت

اجتماع مردم در حمایت از مقام عظمای ولایت5 اجتماع پرشور مردم قم به ویژه بانوان و خانواده بزرگ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حمایت از مرجعیت و مقام عظمای ولایت برگزار شد.

محکومیت اهانت نشریه فرانسوی به رهبر انقلاب از سوی مرکز مدیریت حوزه‌های خواهران و جامعه‌الزهرا(س)

photo_2023-01-08_10-59-48 مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در پیامی مشترک اهانت نشریه موهن فرانسوی شارلی ابدو به مرجعیت دینی و سیاسی جهان اسلام و همچنین علما و روحانیت را محکوم کردند.

سردار آسماني

وصیت نامه حاج قاسم سلیمانی 24 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «خداوند ان‌شاءاللّه درجاتش را عالی کند. خداوند ما را به اینها ملحق کند ان‌شاءاللّه؛ ما را قدردان اینها قرار بدهد و توجّه او و دعای او و شفاعت او را ان‌شاءاللّه نصیب ما کند، همچنانی که در دنیا با هم خیلی خوب بودیم، خیلی رفیق بودیم، خدای متعال کاری کند که در قیامت هم همین جور باشد، خیلی خوب باشیم، خیلی خوب باشد با ما، خیلی رفیق باشد با ما؛ ان‌شاءاللّه.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

ديدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان به روايت تصاوير

رهبر انقلاب زن در خانواده یک وقت در نقش همسری ظاهر میشود، یک وقت در نقش مادری ظاهر میشود؛ هر کدام یک خصوصیّتی دارند. در نقش همسری، زن در درجه‌ی اوّل مظهرِ آرامش است...در مورد مادریِ نقش زن، نقش حقّ حیات است...مادرها مایه‌ی انتقال عناصر هویّت ملّی‌اند...افشاننده‌ی بذر ایمان در دلها؛ مادرها هستند که فرزند را مؤمن بار می‌آورند. حالا این دو نقش، نقش مهمّی است؛ من بارها گفته‌ام، عقیده‌ام هم همین است، که مهم‌ترین و اصلی‌ترین وظایف زن هم اینها است.