تمام مطالب

تبیین «روش‌های تربیت اخلاقی و توحیدی» در دروس اخلاق نیمسال دوم

درس اخلاق آفلاین - ویژه مدارس و مراکز تحصیلی جامعةالزهرا سلام الله علیها - نیمسال دوم 1400 - 1399

درس اخلاق خانم حسینی از برگزاری درس اخلاق عمومی ویژه طلاب حضوری وغیرحضوری در نیمسال دوم تحصیلی به صورت آفلاین خبر داد و گفت: در این جلسات، استاد موسوی نسب به تبیین موضوع «روش‌های تربیت اخلاقی و توحیدی» می‌پردازد.

ز سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا (س) برگزار می‌شود؛

دوره‌های تخصصی تربیت مروج «نهج البلاغه» و «صحیفه سجادیه»

تربیت مروج سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری دوره‌های تخصصی تربیت مروج «نهج البلاغه» و «صحیفه سجادیه» ویژه طلاب حضوری و غیرحضوری خبر داد.

از سوی اداره کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا(س)؛

مسابقه فرهنگی «نردبان آسمان» برگزار می‌شود

مسابقه فرهنگی نردبان آسمان مدیرکل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری مسابقه مباحث استاد شهید مرتضی مطهری با عنوان «نردبان آسمان» ویژه طلاب این مؤسسه خبر داد.

اطلاعیه شماره ۱۸ ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه الزهرا(س)؛

نحوه رسیدگی به اعتراضات طلاب در خصوص امتحانات

اطلاعیه ستاد از راه دور طلاب جامعه الزهرا اطلاعیه شماره ۱۸ ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «نحوه رسیدگی به اعتراضات طلاب در خصوص امتحانات» منتشر شد.