تمام مطالب

ز سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا (س) برگزار می‌شود؛

دوره‌های تخصصی تربیت مروج «نهج البلاغه» و «صحیفه سجادیه»

تربیت مروج سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری دوره‌های تخصصی تربیت مروج «نهج البلاغه» و «صحیفه سجادیه» ویژه طلاب حضوری و غیرحضوری خبر داد.

از سوی اداره کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا(س)؛

مسابقه فرهنگی «نردبان آسمان» برگزار می‌شود

مسابقه فرهنگی نردبان آسمان مدیرکل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری مسابقه مباحث استاد شهید مرتضی مطهری با عنوان «نردبان آسمان» ویژه طلاب این مؤسسه خبر داد.

اطلاعیه شماره ۱۸ ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه الزهرا(س)؛

نحوه رسیدگی به اعتراضات طلاب در خصوص امتحانات

اطلاعیه ستاد از راه دور طلاب جامعه الزهرا اطلاعیه شماره ۱۸ ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «نحوه رسیدگی به اعتراضات طلاب در خصوص امتحانات» منتشر شد.

آغاز ثبت نام سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰جامعه‌الزهرا(س)

ثبت نام جامعةالزهرا س حجت‌الاسلام والمسلمین عمرانی فر با بیان اینکه زمان ثبت نام آزمون ورودی جامعه‌الزهرا(س) از ۱۹ دی تا ۲۲ بهمن است، گفت: فارغ التحصیلان ۷۱ رشته دانشگاهی مجاز به ثبت نام در ۱۴ رشته تحصیلی سطح سه جامعه‌الزهرا(س) هستند.

گزیده‌ای از تعبیرات پیامبر(ص) درباره فاطمه زهرا(س)

عزیزترین فرد نزد پیامبر صلّی‌الله‌علیه‌وآله

شهادت  حضرت  زهرا علیهاالسلام احترام شگفت‌انگیز پیغمبر صلّی‌الله‌علیه‌وآله به این بانوى جوان که دختر خود او است، نشاندهنده‌ی عمق عظمت شخصیّت این بزرگوار است.