تمام مطالب

رونمایی از کتاب «حقیقت عظیم» در جامعه‌الزهرا(س) با حضور علما و فضلای حوزه‌های علمیه + گزارش تصویری

رونمایی از حقیقت عظیم17 کتاب «حقیقت عظیم» که شامل مجموعه بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه ای مدظله‌العالی درباره زندگی و شخصیت حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها از سال ۱۳۵۱ تا کنون است، با حضور جمعی از علما و فضلای حوزه‌های علمیه و اساتید و طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها رونمایی شد.

تبیین هشت محور اصلی کتاب «حقیقت عظیم» / انقلاب اسلامی الگوگیری از مکتب حضرت زهرا(س) است

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم عنوان کرد:

میرهاشم حسینی 2 حجت الاسلام و المسلمین سیدمیرهاشم حسینی با اشاره به هشت محور کتاب «حقیقت عظیم»، گفت: انقلاب اسلامی ایران به نوعی الگوگیری از مکتب حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها بوده است.

پیام رهبر فرزانه انقلاب به اجلاس سراسری نماز

... دستگاههای فرهنگ‌ساز، در شمار مخاطبان اصلی «اقیموا الصلاة» جای میگیرند.

14011106152406d9d پدران و مادران، معلمان و استادان، اندرزگویان و راهنمایان، این حقیقت را در رابطه میان نماز و جوان، به یاد داشته باشند و وظیفه‌ئی را که بر دوش آنهاست بشناسند.