پیام تسلیت مدیر جامعةالزهرا س در پی درگذشت حضرت آیةالله مومن رحمةالله علیه

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام ضمن تسلیت درگذشت آیت الله مومن رحمةالله علیه از وی به عنوان عالمی زاهد و مردمی نام برد.

آیةالله مومن

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین مدنی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

قال رسول الله صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم: اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شیء(اصول کافی، ج ۱، ص ۴۶).

درگذشت فقیه عالیقدر، مولف اندیشمند و استاد بزرگوار حوزه علمیه قم حضرت آیت‌الله مومن ثلمه ای جبران ناپذیر است.
عمر با برکت ایشان که در تعلیم و تربیت سربازان امام زمان علیه السلام و خدمت در مسیولیت های مختلف حوزوی و ملی و پشتیبانی همه جانبه از انقلاب شکوهمند اسلامی همراه با زندگی زاهدانه و منش مردمی سپری شد نمونه‌ای شایسته از یک عالم و روحانی برجسته دینی است.
اینجانب درگذشت این عالم جلیل القدر را به جامعه اساتید حوزه، شاگردان و خانواده محترم و همه ارادتمندانشان تسلیت عرض کرده و ضمن دعای خیر، طلب مغفرت و علو درجات برای ایشان، از خداوند متعال برای بازماندگان و خانواده شان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
سیدمحمود مدنی بجستانی
مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام