فراخوان ثبت نام در آزمون کتبی شناسایی طلاب استعداد برتر جامعه الزهرا(س) در سال ۱۳۹۹

اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر

فراخوان ثبت نام در آزمون کتبی شناسایی طلاب استعداد برتر جامعه الزهرا علیهاالسلام در سال ۱۳۹۹ از سوی اداره امور نخبگان این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره امور نخبگان جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای، فراخوان ثبت نام در آزمون کتبی شناسایی طلاب استعداد برتر جامعه الزهرا علیها السلام در سال ۱۳۹۹ را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

اداره نخبگان و استعدادهای برتر جامعه الزهرا علیها السلام با برگزاری آزمون جامع کتبی در عرصه آموزش طلاب واجد شرایط را شناسایی می‌کند.

در سال ۱۳۹۹ با توجه به شرایط بیماری کرونا، به جای مصاحبه علمی استعدادهای برتر، «آزمون فراگیر کتبی» برگزار می‌شود.

شرایط شرکت در این آزمون به شرح ذیل است:

شناسایی طلاب استعدادهای برتر

بر اساس این اطلاعیه، افرادی که دارای شرط معدل نیستند، اما به تشخیص واحد آموزشی یا حداقل دو نفر از اساتید، دارای استعداد ویژه هستند، با حداکثر یک نمره کمتر از نصاب معدل هر مقطع، با معرفی معاونت آموزش، می‌توانند در آزمون کتبی استعدادهای برتر شرکت کنند.

زمان ثبت نام در این آزمون از اول تا ۱۰ بهمن است که متقاضیان می‌توانند با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۲۵۶۰، خانم انصاری کارشناس این اداره تماس بگیرند.

جهت دریافت مواد آزمون، تاریخ برگزاری و اطلاعات بیشتر به دفترچه راهنما در سامانه نخبگان به نشانی http://nokhbegan.jz.ac.ir مراجعه شود.