فایل راهنمای طلاب جهت استفاده از کلاس های آنلاین مجازی

Untitled

دانش پژوه گرامی ؛ جهت استفاده از کلاس های آنلاین مجازی از سامانه دانش پژوهان وارد شده و بر روی آیکن آموزش مجازی کلیک نمایید . اما قبل از آن فایل زیر را مطالعه نموده و نرم افزار های لازم را بر روی سیستم یا گوشی موبایل خود نصب نمایید .

اطلاعیه شماره 3

شیوه ارائه دروس

قابل توجه طلاب محترم :

شیوه ارائه دروس در نیمسال اول سال تحصیلی 1400 – 1399 به دو صورت زیر می باشد :

الف : شیوه آنلاین :

در این روش ، استاد در روز و ساعت مشخص شده در سامانه دانش پژوهان ، به صورت برخط ، به تدریس درس مربوطه می پردازد .

ب : شیوه آفلاین :

در این روش ، استاد تدریس برخط ندارد و پس از بهره گیری طلاب از سامانه محتوا ، استاد از طریق سامانه مجازی جامعه الزهرا سلام الله علیها  در تالار گفتگو به رصد فعالیت و کیفیت تحصیل طلاب می پردازد . این روش مخصوص دروسی است که در سامانه دانش پژوهان ، روز و ساعت خاصی برای آن ها مشخص نشده است .

با توجه به اجرای این دو روش در سامانه آموزش مجازی ، لطفاً راهنمای زیر را با دقت مطالعه فرمایید .

راهنمای سامانه مجازی ویژه طلاب

ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری