نشست علمی چالش های فقهی تعاملات زن و مرد در فضای مجازی برگزار می شود

چالش های فقهی تعاملات زن و مرد

نشست علمی چالش های فقهی تعاملات زن و مرد در فضای مجازی فردا در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، نشست علمی چالش های فقهی تعاملات زن و مرد در فضای مجازی فردا از ساعت 10 تا 12 با ارائه حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین حیدری و دبیری علمی سرکار خانم غلامعلی شاهی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

در این نشست که در سالن اجتماعات طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی برگزار می شود موضوعاتی چون ماهیت ارتباط در فضای مجازی، جایگاه استیذان در ارتباطات مجازی، امکان سنجی خلوت با نامحرم در فضای مجازی و مقایسه موضوعی و حکم نظر و سماع در فضای مجازی با مصادیق متعارف آن مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

گفتنی است، نشست علمی چالش های فقهی تعاملات زن و مرد در فضای مجازی به همت مرکز تخصصی فقه و اصول جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.